X
تبلیغات
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... آشپزی و مد و هنر - رول خاگینه ( قیقاناخ )
در مورد موضوعات هنری، مد ، تهیه انواع غذا و دکوراسیون

 
تصاویر زیباسازی نایت اسکین
تصاویر زیباسازی نایت اسکین
رول خاگینه ( قیقاناخ )

موادلازم :

تخم مرغ .........2 عدد

ماست خامه ای سفت .......... 3قاشق غذا خوری پر

آرد..........3 قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر......یک چهارم قاشق مربا خوری

پودر زعفران نوک قاشق چای خوری  

کمی پودر دارچین و هل , زنجبیل

گردو خورد شده:3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

تخم مرغ رو با ماست و ارد و بکینگ پودر  رو خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه......

تابه 25 سانتی را کمی چرب کرده روی اجاق بگذارید تا فقط کمی گرم شود سپس مایه خاگینه را داخل تابه بریزید....و بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود..اگر وسط خاگینه بالا آمد با چنگال سوراخ کنید تا هوای زیرش خارج شده و یکنواخت سرخ شود..وقتی که هر دو طرف سرخ شد شعله را خاموش کنید و در تابه را بگذارید تا خاگینه ما نرم شده و برای رولت کردن آماده شود1 ربع بگذارید بماند.......

حالا گردو و دارچین و زنجبیل و هل را مخلوط کرده و روی خاگینه پخش کرده و رول کنید...........
حالا برای درست کردن شهد خاگینه ........شکر 1 لیوان .........آب 1 لیوان سرخالی و زعفران در صورت دلخواه را روی حرارت میگذاریم یک جوش که زد کافی است و میگذاریم تا کاملا حتما سرد شود و روی خاگینه رول شده گرم میریزیم ......
نکته حتما شربت سرد و خاگینه گرم باشد .......نوش جونتون



:: موضوعات مرتبط: انواع حلوا و خاگینه
:: برچسب‌ها: انواع حلوا و خاگینه
نویسنده : ♥ღسهیلا ღ♥ تاریخ : شنبه 1 مهر1391      


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.


تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به آشپزی و مد و هنر مي باشد.